Overzicht accommodatie

Ons trainingscomplex beschikt over drie voetbalvelden voor de jeugd: twee kunstgrasvelden en een grasveld, die allemaal geschikt zijn voor zowel trainingen als wedstrijden. Daarnaast hebben we acht kleedkamers: vier grote en vier kleine, met een planning die beschikbaar is via PSD en op de TV in de gang. Ouders worden bij wijzigingen snel geïnformeerd via PSD en de trainers communiceren via WhatsApp.

Voor indoortrainingen werken we samen met de sportdienst van Stad Beringen. Er zijn wekelijkse multimove-trainingen voor de jongste teams, en op donderdag vinden er afwisselend indoortrainingen plaats voor U7, U8 en U9. Bij slecht weer kunnen we een sporthal reserveren via een online systeem.

Onze moderne hoofdkantine biedt een gezellige plek voor teambuilding en eetdagen, terwijl een kleinere kantine gebruikt wordt voor kleinere gelegenheden en tijdens toernooien als secretariaat.

Bij KFC Paal-Tervant staat de ontwikkeling van jeugdspelers centraal, met moderne faciliteiten die het hele jaar door trainingen mogelijk maken, ongeacht de weersomstandigheden.